Muzikale acts

Muzikale acts

Jazz zanger boeken

Muzikale acts


Een cool dansfeest met hippe vibes of muzikale acts tijdens de receptie? 

Breng jouw event naar een hoger niveau met deze muzikale optredens voor jouw feest. 


Van ambiance naar subtiele achtergrondmuziek over een te gekke partyband of een feest voor kinderen. Dankzij ons gevarieerde aanbod kan het allemaal.

Antique Moderne


The sound van nu in een sfeer van The great gatsby


Hoe zouden de hits van nu klinken moesten ze gemaakt zijn in de jaren 30? Boek Antique Moderne en ontdek hun bekende hits in een retro jasje. Stijlvol, maar steeds op de achtergrond, tenzij anders gevraagd.


Een muzikaal optreden van Antique moderne is zowel dansbaar als aangenaam als achtergrondmuziek tijdens uw receptie of event. 


De samenstelling kan flexibel aangepast worden op basis van de budgetten en gaat van een solo-act tot een trio.

Jazz optreden

Gold 80's coverband


A trip back to memory lane


GOLD brengt MEGA HITS uit de jaren 80.


Anderhalf uur dans- en meezingbare eighties songs op een bedrijfsfeest, jubileum, festival, wijkfeest, …

GOLD is swingend en nostalgisch.


Ideale, dansbare covers om uw feest of activiteit tot een hoger niveau te brengen. 


Een 7-koppige band met topmuzikanten, die hun sporen reeds verdienden bij oa. Les Copines met Isabelle Adam, The Amazing Flowers, Jean Bosco Safari, Janez Detd, Women on Top, ABBA4U, Soul.Shine….

coverband boeken

Keith Canvas


Boek deze geweldige zanger voor uw feest. 


Keith Canvas is de fluwelen dekmantel van Bart Mertens (°1978), piano based singer-songwriter en jazzmuzikant met een voorliefde voor popmuziek. Opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel door David Linx, één van dé Europese Jazz grootheden van de 21ste eeuw, geridderd als Chevalier des Arts et des Lettres en zoon van Jazz Middelheim-peetvader Elias Gistelinck.

Met zijn debuutalbum ‘Beyond The Frame’ (2015) breekt hij door bij pers en publiek, dat zijn ‘vocale jazz met een moderne twist‘ op gejuich onthaalt. Ook de samenwerking met Latin DJ Buscemi (2020) gaat niet onopgemerkt voorbij.

Gezegend met een uiterst boeiend vibrato en daarnaast multi-instrumentaal weet Keith Canvas niet alleen op plaat uiterst origineel uit de hoek komen maar ook live gensters te slaan. De songs worden ook gearrangeerd voor bigband en close harmony-koor, waarmee Keith deze versies in XXL formatie live tot leven brengt met de Qsome Bigband achter zich, het award-winning close harmony koor Jubilé, Boombigband, en vele anderen…

Hoewel de focus op België ligt, heeft het wereldwijd doorbreken van streaming ook de deuren naar het buitenland met een warme zuiderwind open geworpen. Zo blijkt Keith in Brazilië over evenveel vurige fans te beschikken als in België en klinken de songs van ‘Beyond The Frame’ in Frankrijk maar liefst zeven maal zoveel door de speakers als in het thuisland. Het album wordt zowel in Rusland als in de VS verkocht en Keith krijgt fanmail tot uit de Filipijnen.

Ook in zijn 2de release doet hij zijn epitheton van ‘piano based singer-songwriter’ alle eer aan. Voortbouwend op de ervaring van ‘Beyond The Frame’, zijn de nieuwe songs rijper en nog intenser dan op het debuutalbum. Muzikaal ondergaan de arrangementen een verjongingskuur door met jonge, creatieve muzikanten te werken die hun instrumenten durven te gebruiken voor meer dan ze bedoeld zijn.

Keith Canvas bracht in oktober 2023 zijn nieuwe EP "Imposter Syndrome" uit

Muziek op festival

Ribbedebeats - kinderband


Ga mee op muzikaal avontuur met Ribbedebeats! Leuke kinderliedjes in een fris modern jasje afgewisseld met spannende spelletjes en opdrachten zorgen voor ambiance tijdens uw feest of event. 

De show kan aangepast worden aan het thema of de periode van het jaar.


Ribbedebeats kan ook geboekt worden als muziekale artiest in de line up van uw festival of muziekfeest.Muzikale optredens kinderen

The Pick Hardo Bros


‘The Pick Hardo Bros.’, waarschijnlijk de meest originele Party Band van het land,
begon met de broers ‘Stefano’ & ‘Lorenzo Pick Hardo’ en zangeres
‘Jana De Valck’ aka ‘Jane Falco’.
Wanneer Stefano besloot te gaan rentenieren op de Bahama’s werd zijn
opvolging verzekerd door zijn petekind, tevens Lorenzo’s zoon, Milo Pick Hardo.
Zij pulseren op dance en funk, gaan moeiteloos over op pop en feel good,
draaien alles nog eens goed door de (re)mixer, om jou dan in beweging te
brengen met hun legendarische danspasjes.
Van Mark Ronson tot Stevie Wonder, van LMFAO tot Sugar Hill Gang, van
Daft Punk tot Aerosmith en Run DMC, van Martin Solveig tot Michael Jackson,
van Avicii tot Coldplay, en nog zo veel meer!
Ook te boeken met volledige live band!
Zin in een feestje?
Party verzekerd met ‘The Pick Hardo Bros.’

Muziek op festival