Consultancy

Entertainment consultancyCreatief samenwerken

Entertainment consultant

Breng je idee of concept tot leven voor bedrijven of stadsbesturen


Entertainment consultancy is een unieke formule waarbij we als raadgever aan de slag gaan bij de ontwikkeling van uw animatie-act of programma


U wilt als bedrijf een nieuwe promocampagne uitvoeren, of wilt als stadsbestuur een nieuw project op een creatieve manier lanceren? Dan is een raadgever en specialist in Entertainment wat je zoekt!

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van entertainment concepten in combinatie met een creatieve vrijheid zijn we hiervoor de ideale partner. 


We ontdekken wat het idee is en werken het uit tot een mooi verhaal dat we zelf tot leven kunnen brengen. 


Geen reclame of promocampagnes, wel een leuke show, idee of animatie act dat jullie project ondersteunt en lanceert.


Door onze eigen poule aan entertainers en acteurs kunnen we trouwens zelf instaan voor de uitvoering van het verhaal. Zo garanderen we 100% overeenstemming tussen de conceptualisatie en uitvoering. Dat is wat we als entertainment specialist willen aanbieden.

animatie op vakantie

Boost je animatieprogramma!


Als entertainment partner van uw vakantiepark, camping of hotel gaan we creatief aan de slag met uw animatieprogramma. We geven advies en zoeken samen met jullie naar de oplossing.

Na meer dan 10 jaar ervaring als entertainment manager bij de grootste touroperator in de wereld hebben we een goed beeld op hoe een animatieprogramma op vakantier er zou moeten uitzien.


Als animatie-coach nemen we het bestaande programma onder de loep en gaan in overleg met jullie, en binnen de vooropgestelde budgetten, aan de slag om het programma te optimaliseren.


We bekijken welke opleidingen interessant kunnen zijn voor uw animatieteam en helpen hen zo om op eigen sterkte verder het programma te kunnen blijven ontwikkelen. U betaalt een eenmalige project-fee waarna het programma en het team zelf aan de slag kan gaan.

Een animatieconcept op maat


U bezit een vakantiedomein en wenst een op maat gemaakt animatieprogramma uitrollen voor uw gasten?


Wij gaan, in overleg met jullie, aan de slag om een totaalconcept uit te werken en adviseren een geschikt programma voor uw klanten.

Binnen de mogelijkheden van het budget zoeken we naar het geschikte aanbod, een leuke mascotte, en ontwerpen samen met jullie een perfect vakantiebeleving voor uw gasten. 


Tevens ondersteunen we in de rekrutering en opleiding van het team of zorgen zelf voor een geschikt animatieteam voor de uitrol van het programma.


Een animatie-adviseur is nieuw maar baanbrekend.

Let's entertain people!


Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

unsplash