Straattheater

Straatanimaties en welkomstacts

Jazz zanger boeken

Straattheater en welkomstacts


Een leuke walking act tijdens uw evenement zorgt voor de nodige hilariteit. De straatvoorstellingen en acts verzorgen het entertainment op het volledige terrein en gaan in interactie met de aanwezigen.

Onze welkomstacts en straatanimaties zorgen er dan weer voor dat uw gasten met de nodige grandeur ontvangen worden op uw feest. Steeds met een vleugje humor gaan de acteurs aan de slag om uw gasten en bezoekers een geweldige avond of dag te bezorgen.


Wilt u het straattheater aanvullen met een leuke show of een voorstelling? Wij maken graag een op maat gemaakte offerte op voor u.

The Love Boat Crew


Ontvang uw gasten met de grandeur van de mooiste cruise


Gewapend met een rode loper, borstel en megafoon verwelkomt onze kapitein en zijn scheepsmaatje jullie met de nodige grandeur. De bezoekers van uw event wanen zich op de loveboat als ze door de kapitein begeleid worden over de rode loper, de straat speciaal voor hen opgeblonken wordt en iedereen welkom geheten wordt.

straattheater

Meneer Eend - Zeepbellenact


Blaas zelf de grootste bellen dankzij Meneer Eend


Een opvallende badgast met zwemvliezen nodigt samen met zijn badeend iedereen uit om reuzenzeepbellen te maken. Gewapend met een opblaaseend wandelt Meneer Eend over uw festiviteit en blaast zelf de grootste zeepbellen. En wat het allerleukste is? Je mag het ook zelf een keer proberen. 

Zeepbellen animatie

You're welcome


Een veilige verwelkoming voor uw gasten


'You're Welcome’ is een komische onthaalact geschikt voor allerlei evenementen, gaande van gala-avonden en (personeels-) feesten, tot beurzen, exposities en thema-avonden.
Tijdens deze act neemt een stoere portier plaats aan de inkom van het evenement om de veiligheid van de gasten te garanderen. Daar lijkt het althans op, tot die gasten dichterbij komen…

Al snel wordt het stoere en serieuze imago ingeruild voor een hilarische ontvangst vol romantische intermezzo’s, ludieke fouilleringen, grappige fotosessies en charismatische dansjes. Op maat van het publiek en op vrolijke muziek volgen de grappen elkaar in sneltempo op. Een ware ijsbreker die gegarandeerd een brede glimlach tovert op het gezicht van de gasten.

Welkomstanimatie

Fou d'Amour


Fou d'amour vertelt het verhaal van een excentrieke straatclown voor wie het spel der liefde geen geheimen kent. Een playboy avant la lettre in het personage van cupido. Deze amoureuze liefdesengel dompelt je onder in de sfeer van de jaren twintig en bezorgt je kriebels in de buik. Of deze kriebels door de liefde of de lach komen, laten we jullie graag zelf beleven.Straatanimatie

The party crew


Kleur, plezier en party!


Op een feestelijke manier wandelt onze party-crew over uw locatie en deelt geschenken uit, entertaint de aanwezige gasten en zorgt voor een feestelijke sfeer en gezelligheid.


In een kleurrijk kostuum en met een brede glimlach zijn ze de perfecte verwelkoming voor uw feest of event. Het team kan tevens ingeschakeld worden om info te verschaffen aan de bezoekers.

Straatanimatie

The Love and Peace Police


Een nieuw soort politiemannen is opgestaan: "The love and peace police"!!
Op hun luidronkende politiebrommertje met sidecar rijdt deze ludieke patrouille door de straten. Bijgestaan door vrolijke muziek en fluitgeschal gaan ze op missie: het verspreiden van de liefde!! De cupido’s der arm der wet! Gewapend met kusjes en knuffels, liefdesbekeuringen, aaiende pl
umeaus, verleidingsdansjes, enz. proberen deze agenten opeen unieke en grappige manier de liefde en vrede te handhavenKomische act

Acts op maat


Wij ontwikkelen graag een act op maat van uw event


Vind u uw gading niet in ons aanbod? Geen enkel probleem! 

Neem gerust contact met ons op met meer info omtrent uw evenement. In samenspraak met jullie wensen en budget ontwikkelen we een volledige op-maat gemaakte act.


Ontdek zeker ook onze thematische acts voor Sinterklaas, Kerst, Pasen of Halloween.

Halloween animatie