Sinterklaas

Sinterklaasanimaties en -shows

Bezoek van de Sint

Acte de présence Sinterklaas en Pieten

Een bezoek van de Sint en zijn pieten is steeds een schot in de roos.  Reeds meer dan 10 jaar ervaring als Sinterklaas en Pieten met oog voor detail.

Door televisieprogramma's over de Sint te volgen op TV zijn we steeds voorbereid op alle vragen en antwoorden we de kinderen op de juiste manier op hun vragen over de Sint. 


De info over de aanwezige kinderen wordt steeds met de hand overgeschreven in het boek, net zoals de Sint dat zou doen.  


Organiseert u een plechtige intrede? In samenspraak met julie gaan we tot het perfect voorstel om de intrede in uw gemeente of stad tot een geweldig event te brengen. Bezoek van de Sint

Sinterklaasshow

Komische shows in afwachting van de komst van de Sint

Verras de kinderen op uw bedrijfsfeest of event met een van onze komische pietenshows in afwachting van de komst van de Sint.  

De shows kunnen gecombineerd worden met een bezoek van de Sint.

Gedurende een 40-tal minuten entertainen de pieten de kinderen tijdens de komische show die de kinderen voorbereid op de komst van de Sint.

Kies een van onze shows om uw feest op te vrolijken


Het verhaal van kapitein zwartneus

Hoofdpiet en Foppiet komen checken of alles in orde is voor de komst van de Sint. Plots blijkt dat het boek gestolen is door een gevaarlijke piraat.  Slaagt de hoofdpiet er in om, samen met de kinderen, het boek terug te krijgen? En lijkt piraat zwartneus niet verdacht veel op de foppiet?  


De leerlingpiet

Foppiet komt alles in orde brengen voor het bezoek van de Sint, net op de dag dat een nieuwe piet het examen in de pietenschool moet doen. De nieuwe piet is ook grappig, cool en dat heeft ook de Sint gemerkt. Dat maakt foppiet jaloers en hij probeert er voor te zorgen dat het examen helemaal misloopt. Een komisch verhaal over jaloezie, vriendschap en respect dat ideaal is in voorbereiding van de komst van de Sint.


Nieuw verhaal in 2024! Piet Precies en het dagboek

Meer info binnenkort

Schrijf een brief aan de Sint


Wilt u meer info over onze Sinterklaasanimaties en -shows? Contacteer ons via onderstaand formulier. Vergeet de datum, locatie en een korte omschrijving van het event niet door te geven zodat we jullie een gepast antwoord kunnen doorsturen.