Impr"o"mer

Impr"o"mer

Improvisatietheater aan zee

Ja! Ik wil. Improviseren met zicht op zee

Impr"o"mer is het eerste improvisatiegezelschap aan de Belgische kust. 

improvisatietheater is een unieke vorm van theater waarbij de spelers aan de slag gaan met een suggestie uit het publek en daarmee leuke komische scenes gaan improviseren.

Maandelijks speelt Impr"o"mer gratis voorstellingen in Vaymundo Oostende.

De ideale manier om het improvisatietheater te ontdekken.


Jaarlijks organiseren we een lessenreeks waarbij iedereen de kans krijgt om zich te laten onderdompelen in de wonderen wereld van het improviseren.


De skils en technieken die je in het improvisatieteheater leert zijn trouwens ook perfect te gebruiken in je dagdagelijks leven. Je leert er assertiever te zijn en jouw zelfvertrouwen krijgt een boos!

Iedereen kan leren improviseren en de lessenreeks zijn dan ook interessant voor iedereen, ook als je geen ambitie hebt om echt op het podium te gaan staan maar vooral jezelf wilt ontwikkelen. Volg onze socials en blijf op de hoogte van onze optredens en lessenreeksen.

Improvisatie voor bedrijven
Bezoek van de Sint

Workshop improvisatie voor bedrijven en bedrijfstheater

Gebruik de technieken van het improvisatietheater op de werkvloer en boost jouw teamcommunicatie.

Tijdens een leuke maar vooral interessante workshop ga je aan de slag met een professionele improtrainer om de technieken te leren omzetten in je professionele leven.


Je leert dat luisteren meer is dan gewoon horen, maar ook echt begrijpen moet zijn. Door elkaars voorstellen te aanvaarden en aan te vullen kom je sneller tot een resultaat dan enkel je eigen idee te willen doorvoeren. 

Samenwerken en communicatie is key om effectief het bedrijf te stimuleren verder te groeien en te vernieuwen.


De sessie kan als ludieke teambuilding of meer onderbouwde coaching sessie ingepland worden bij de collega's.

Leer zelf improviseren met onze lessenreeksen

Ben je klaar om je creatieve horizon te verbreden en je te werken aan jouw spontaniteit? Doe mee met onze beginnerscursus improvisatietheater! Deze lessenreeks is perfect voor iedereen die wil leren improviseren, zichzelf beter wil leren kennen en natuurlijk veel plezier wil maken.

Wat kun je verwachten?

  • Spelenderwijs Leren:Geen ervaring nodig! We beginnen bij de basis en bouwen stap voor stap aan je improvisatievaardigheden.
  • Spontaniteit en Creativiteit:Ontdek hoe je op onverwachte situaties kunt reageren en je verbeeldingskracht de vrije loop kunt laten. Leer hoe je "Ja" moet zeggen en elke opportuniteit moet omarmen.
  • Samenwerking en Teamgeest:Werk samen met andere beginners in een ondersteunende en positieve omgeving.
  • Zelfvertrouwen en Podiumvaardigheden:Verbeter je zelfvertrouwen, leer hoe je met het publiek omgaat en ontwikkel je podiumvaardigheden.
  • Een Veilige en Plezierige Omgeving:Onze ervaren docenten zorgen voor een veilige ruimte waarin je vrij kunt experimenteren en fouten maken mag.

Waarom Meedoen?

  • Ontsnappen aan de Dagelijkse Routine:Laat de stress van alledag achter je en duik in een wereld vol verbeelding en plezier.
  • Verbeter Je Communicatie:Leer effectief communiceren en snel denken, vaardigheden die zowel op het podium als in het dagelijks leven van pas komen.
  • Maak Nieuwe Vrienden:Ontmoet gelijkgestemde mensen en bouw nieuwe vriendschappen op.


De lessenreeks gaat door elke maandag vanaf 16 september en eindigt met een (vrijblijvend) toonmoment voor vrienden en familie op 16 december.

 

Bezoek van de Sint

Gratis optredens, elke maand

Om jullie kennis te laten maken met de, soms minder bekende, kunstvorm van het improvisatietheater nodigen we jullie met Impr"o"mer elke maand uit voor een gratis impro-comedy voorstelling in Vaymundo

Ontdek zelf de kracht van het "ja" zeggen en geef zelf de suggestie die leidt tot een geweldige scene.


Wist je trouwens dan Impr"o"mer in december 2023 tot West-Vlaams kampioen theatersport (de officielere benaming van improvisatietheater) gekroond werd?


Ontdek onze maandelijkse optredens via onze ticketshop of op onze socials

 

Bezoek van de Sint