Kinderanimatie

Kinderanimatie

Creatool zeepkisten

Entertainment voor kinderenAls de kinderen een fijne tijd beleven is iedereen tevreden! 
Ondersteun daarom uw evenement met een leuke act voor kinderen. 
Onze acts zijn multi-inzetbaar en zijn er in elk budget voor grotere (bedrijfs)feesten tot kleinere familiefeesten of verjaardagen.  


Neem zeker een kijkje en ontdek onze thematische animaties. 
Al jaren zijn we tevens een referentie voor professionele shows en bezoeken van Sinterklaas voor uw bedrijfsfeest

Loco Kids Disco


Het verschil maken met een échte live act voor kids? Dan zit je goed bij de Loco Kids Disco. Met een brede waaier aan hits voor kids en eveneens enkele 90’s hits voor de mama’s en de papa’s brengen ze de nodige ambiance voor alle leeftijden!


Vooral Starhead als mascotte en DJ in combinatie met de zangeres die 100% live on stage zingt, dat is ongezien in de wondere wereld van kids entertainment. Met onze unieke LIVE kinderdisco zal je zeker scoren!


Iedereen kan zich wel de grootste meezing en meedans hits van vroeger tot nu inbeelden. Wel, één ding is zeker, ze passeren zo goed als allemaal de revue! Combineer daar nog enkele 90’s hits bij en het feest kan niet meer stuk! Wedden dat zowel jong als oud uit de bol zullen gaan?


Welke artiesten en welke hits we juist in petto hebben? Dat houden we geheim tot op jouw event! Hou jullie alvast klaar voor de leukste polonaise van het land.

Loco Kids Disco

Zeepkistenrace i.s.m. Creatool


3,2,1! Start!  

Deze supercoole zeepkistenrace is de perfecte animatie voor uw events. 


Aan de hand van duurzame materialen bouwen de kinderen hun eigen racewagen die ze daarna helemaal alleen kunnen uittesten op een mechanische schans waar ze kunnen racen tegen een andere wagen. Wie zal het eerste de finish halen en wordt de nieuwe Max Verstappen.


Injabulo-Events is tevens de exclusieve partner voor gethematiseerde zeepkisten. 

Een heuse kerstslee, of pakjesboten voor de Sint? of waarom geen enge doodskistenrace op Halloween? Het concept kan helemaal aangepast worden op maat van uw event of de tijd van het jaar!

Zeepkisten race

Giant domino drop i.s.m. Creatool


Bouw samen een domino parcours dat start bij een gewone dominoblok en eindigt bij een gigantische blok van 2m hoog. Gebruik de technieken en hulpmiddelen om jullie parcours te bouwen en leer als spelenderwijs heel veel over techniek. 


Injabulo-Events is tevens de exclusieve partner voor gethematiseerde domino drops. 

Kerstpakjes stapelen, black friday dozen. Het concept kan helemaal aangepast worden op maat van uw event of de tijd van het jaar!

Domino drop

Kindergrime


Een echte klassieker als het op kinderanimatie komt.

Kindergrime voor events en kinderfeestjes. Ons getalenteerde team van grimeurs zorgt ervoor dat de kinderen zich transformeren in hun favoriete personages, waardoor ze een extra dosis plezier en lachen toevoegen aan elk evenement. Al onze grimeurs genoten een professionele opleiding en werken allen met dermatologisch geteste schmink die geen irritatie bij de kinderen zal veroorzaken.


We beschikken over meerdere grimeurs zodat ook grotere events kunenn rekenen op een geslaagde grime stand.

Kindergrime
Schminken
Kindergrime
kinderfeestje
animatie op feest
Kindergrime oostende
Kinderanimatie West-Vlaanderen
Kids make-up
kinderschminken
professionele kindergrime
animatie communie
kindergrime
grime voor kinderen
feest voor meisjes
animatie oostende
kinderfeest
Kidsanimatie
entertainment kinderfeest
goedkope kindergrime

Ribbedebeats - kinderband


Ga mee op muzikaal avontuur met Ribbedebeats! Leuke kinderliedjes in een fris modern jasje afgewisseld met spannende spelletjes en opdrachten zorgen voor ambiance tijdens uw feest of event. 

De show kan aangepast worden aan het thema of de periode van het jaar.


Ribbedebeats kan ook geboekt worden in de line up van uw festival of muziekfeestMuzikale optredens kinderen

Meespeeltheater "de Werf"

 

In deze speeltuin wordt er gewerkt! Terwijl sommigen het evenwichtsparcours uittesten, (ver)bouwen anderen de speeltoestellen onder begeleiding van de werkmensen van ‘De Sven’. Er is van alles te doen: in elkaar zetten, vijzen indraaien, schuren en vooral veel spelen. Het eindresultaat is een speeltoestel van maar liefst 80 meter lang.
De Werf is een fantasiespel, een theater waarin de kinderen de hoofdrol spelen, alsook een puur speeltoestel waar op elk moment 80 kinderen vrij kunnen spelenCreatieve animatie

Het Circusdorp


In het circusdorp kan je vrij spelen. Iedereen doet wat hij wil en kan oefenen of spelen zolang hij /zij het wil. De nodige begeleiders zorgen voor ondersteuning en motivatie voor de deelnemende kinderen. 

Het circusdorp biedt een pakket aan animaties en workshops aan voor elke leeftijd van kleuter tot ouder. Je vindt er verschillende doe-activiteiten, circusshows en te gekke animatiescircus workshop

Goochel- en clownshows


Hocus Pocus Pats!  Onze goochelclown tovert zomaar een glimlach op de kinderen hun gezicht.

De Tovershow, de piratenshows of de grappige clownshow, allen hebben ze 1 ding gemeenschappelijk: tevreden kinderen!

Deze grappige shows zijn ideaal voor uw kinderfeest of grotere events en zorgen gegarandeerd voor vrolijke kinderen.  De goochelshow kan zowel voor kleinere als grote groepen ingeboekt worden.


Keuze uit verschillende shows en formules. 
Sinterklaas

Thematische animaties


Halloween, Kerst, Pasen, .... Gedurende het jaar zijn er verschillende kinderfeesten waarvoor animatie gezocht kan worden.


Wij bieden animatie op maat. 
Een bezoek van de Kerstman, de Paashaas of een enge halloween-act?


In ons aanbod vindt je het allemaalPaashaas
Halloween animatie
Bezoek van de Paashaas
Bezoek van de Sint
Bezoek van de Kerstman
Sinterklaasshow
Kerstman en elf
Kerstanimatie
Pasen
Animatie Sinterklaas
Bezoek Zwarte Piet
Sinterklaas

Sinterklaas

 

Onze professionele Sint zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de aanwezige kinderen. 


Met oog voor detail brengen we het verhaal van de sint en Pieten tot leven.  

Een komische show show in afwachting van de komst van de Sint of een bezoek van Sinterklaas op uw event? Ons aanbod is ruim en gevarieerd. Sinterklaas