Comedians

Comedians

Mohsin Abbas

Comedy acts Uw feest opfleuren met een komische act is altijd een goed idee. Het zorgt voor een leuke opwarmer en sfeer op uw event. Boek een van onze comedians met mogelijkheden voor elk budget en ieders smaak.

Jeremy Baltii


Jeremy haat trappen aan het podium. Niet omdat hij lui is, wel omdat hij moeilijk te been is. Op het podium gaan was voor Jeremy dus letterlijk en figuurlijk een grote stap. Na jaren dromen om op te treden als stand up comedian volgde hij 2 jaar terug een workshop stand up comedy in Oostende. Het leverde hem veel vertrouwen op. Veel treinritten later naar verschillende open mics over het ganse land staat Jeremy ver, verder dan hij ooit gedacht had. Zijn harde werk leverde hem zelfs een plaats op in de finale van de Humo's comedy cup 2023. Een talent om in de gaten te houden! Gelukkig staat Jeremy, ondanks het succes, nog steeds met zijn anderhalf been op de grond!


Jeremy Baltii boeken? Het kan bij Comedy Oostende.

Jeremy Baltii Humo

Raf Coppens


Raf Coppens is de grondlegger van de huidige stand-up scène in Vlaanderen. Begin jaren 2000 zette hij de lijnen uit voor wat nu in comedy land gebeurt. Door zijn hilarische en actuele oneliners en een hels tempo aan grappen is een optreden van Raf Coppens nooit saai. Vaste set of set aangepast aan het bedrijf/event, het kan allebei.

Raf Coppens comedy

Mohsin Abbas


Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eenmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo! Mohsin was reeds te zien in "Voor de leeuwen" en "Iedereen beroemd". Hij neemt je mee op een hilarische trip met scherpe en to the point humor.


Momenteel werkt Mohsin aan zijn eerste vol avond show waarvan de eerste twee edities in Minard Gent reeds uitverkocht zijn. 


Mohsin kan ook perfect ingeschakeld worden als presentator van uw congress of event en zorgt met de komische noot voor een geslaagde avond.

Mohsin Abbas boeken

Denis Nowé


Denis Nowé, een Vlaamse primitief, groots op de kleine ruimte, goochelt met woordspelingen en dubbele bodems en verstaat de kunst om iemand op het verkeerde been te zetten als geen ander.

Zijn pointes zijn grappig en onvoorspelbaar. Bovendien is hij een begenadigd performer. Zonder decor noch attributen leest hij op een gortdroge manier zijn puntdichten (epigrammen) voor.Denis Nowé comedy

Impr"o"mer


Boek Impr"o"mer om je evenement op te vrolijken. Reserveer een optreden met improvisatiecomedy en zorg voor een lachwekkende en interactieve ervaring voor iedereen. Onze getalenteerde comedians zorgen voor een onvergetelijke avond vol humor en spontaniteit. Boek vandaag nog en maak je evenement helemaal compleet!


Improvisatietheater brengt snelle komische scènes volledig ter plekke geïmproviseerd op basis van de suggesties van het publiek. 

Impr"o"mer kroonde zich in 2023 tot West-Vlaams kampioen theatersport.


Improvisatietheater