Een uitgebreider aanbod

Een vers, uitgebreider aanbod als animatiefirma

Animatie

De toekomst van Injabulo-Events als animatiebedrijf en artiestenbureau

Vanuit de passie voor animatie en entertainment richtte zaakvoerder Dimitri Injabulo-Events, een animatiefirma met een gevarieeerd aanbod op. Blijven ontwikkelen in de entertainmentwereld en mensen animeren was het grootste doel. Na een 3-tal succesvolle startjaren wordt nu beslist het aanbod van Injabulo-Events uit te breiden met meer en gevarieerde acts, artiesten en concepten.  Zo kunnen we blijven inspelen op de vraag en blijven we vernieuwend en fris binnen ons aanbod.


Naast nieuwe, eigen, concepten zoals Kara-Oke, het moorddiner "de polonaisemoord" en bedrijfstheater werd ook buiten de eigen muren gekeken met het aanbieden van verschillende artiesten en acts als artiestenbureau. 


Nieuw in het aanbod zijn onder andere de Loco Kids Disco, de Creatool zeepkistenrace en Giand Domino Drop voor kinderen. Maar ook de Pick Hardy Bros of Gold, 2 coverbands die voor de nodige ambiance kunnen zorgen op uw feest.


Niet alleen richten we onze blik op grote events of festivals. Ook voor de particuliere markt vindt je nieuwe zaken in ons aanbod dankzij de komische goochel- en  clownshows of het ballonplooien dat ons aanbod vervoegde. Zo zijn we ook in de mogelijkheid om verjaardagsfeestjes of communies van kinderen op te vrolijken met onze leuke shows.


Voor scholen en jeugdbewegingen hebben we met het Creatool aanbod een sterke troef achter de hand. Door hun activiteiten, afgestemd op het STEM-leerplan zorgen we voor edutainment!  Een leuke manier om zelf dingen te ontdekken en leren.


Op deze manier blijven we als animatiebedrijf inzetten op animaties en acts voor elk mogelijk feest en budget. 


Uiteraard blijft ons grootste doel het gevoel van "Injabulo" te creëren bij iedereen die aanwezig is op onze events.


We blijven steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en investeren zo in de toekomst. Heb jij een leuke act of animatie? Twijfel dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen om zo een samenwerkig op te zetten voor ons beide.


Door onze direct-line afhandeling kunnen we ook trouwens steeds onze animatie-aanbod aan de beste prijzen voorstellen.  

Ontdek onze nieuwste acts en animaties

Waar waren we reeds te vinden?


Injabulo-events was reeds te zien op een aantal leuke en mooie events zoals de Buitenspeeldag 2023, Kerstmarkt Torhout, het dromen van Oostende project, de UiTPAS sinterklaasboodschappen voor Stad Oostende, als vaste grime-partner van Kinepolis Brugge en veel andere privefeesten en bedrijven.