Sinterklaasanimaties

0470/275 003

Email: info@injabulo-events.be

Sinterklaas huren
aankomst Sinterklaas Antwerpen

Sinterklaasanimaties


Elk jaar opnieuw kijken vele kinderen reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Bent u op zoek naar een Sinterklaasbezoek bij u thuis of bij uw bedrijf of vereniging? Of wilt u meer weten over onze Sinterklaasshow en het verhaal van Kapitein Zwartneus? Wij helpen u graag op weg en creëren een volledig op maat gemaakt programma voor uw Sinterklaasfeest.   


Met de grootste zorg en voorbereiding zorgt Injabulo-Events steeds voor de leuke en realistische beleving voor de aanwezige kinderen.   


Bij ons kunt u steeds terecht voor:Contacteer ons voor meer informatie of een offerte:

info@injabulo-events.be

Waarom Injabulo-Events?


WIj zijn steeds op de hoogte van de nieuwste Sinterklaastrends en volgen zoveel mogelijk programma's en nieuws over de Sint zodat we steeds weten waar de kinderen over praten. Weet u op voorhand wie de aanwezige kinderen zullen zijn? De Sint schrijft graag alle informatie over de kinderen met de hand over in het grote boek zodat hij dit live kan voorlezen tijdens het bezoek. Onze medewerkers hebben trouwens allemaal ervaring in Improvisatietheater en spelen daardoor steeds perfect in op elke situatie. Zo zorgen wij er telkens voor dat onze Sinterklaasanimaties onvergetelijk zijn voor de aanwezige kinderen.

bezoek Sinterklaas
Prijs sinterklaasbezoek
acteur Sinterklaas
Sinterklaas bedrijf

De Sint was reeds te zien bij volgende partnersFeest sinterklaas
bezoek sinterklaas
Sinterklaasfeest
Bezoek Sinterklaas
randanimatie

Injabulo-Events BE 0884.024.346