Over Injabulo-Events

Wie zijn we

 

Welkom bij Injabulo-Events.  Uw ideale partner voor animaties en entertainment allerhande

 

"IN-JA-BOE-LO" of het Zoeloe voor geluk, plezier en ontspanning.

Dat is waar Injabulo-Events voor staat!

Een woord met een oorsprong ver over de landsgrenzen heen,  want ook wij verleggen graag onze grens om uw plezier en geluk te garanderen.

Vanuit een creatief oogpunt gaan wij steeds op zoek naar een à la carte voorstel, volledig volgens uw verwachting. Want uw geluk en plezier, daar staan wij voor.   

Geen voorgekauwde animaties, maar steeds op maat en volledig volgens uw wensen.

Opgericht door Dimitri Vierstraete, een entertainer pur sang, met jarenlange ervaring in entertainment, presentatie en acteren.  Steeds vanuit de creativiteit, ongedwongenheid en met een hart voor improvisatie.

 

Huwelijksceremonie

Waarom kiezen voor Injabulo-Events

 

Onze creatieve mindset, in combinatie met het juiste professionalisme, zorgt ervoor dat wij steeds net dat tikkeltje anders zijn.  Wij gaan steeds aan de slag vanuit uw standpunt en verleggen graag onze grenzen om volledig aan te sluiten bij uw verwachting.   Is het randanimatie op uw event, Sinterklaasanimatie op uw bedrijf of jullie huwelijksceremonie.  Wij gaan steeds aan de slag met uw input en verwachtingen;

Steeds rekening houdend met uw budget stellen wij graag het perfecte voorstel samen dat u uw eigen "Injabulo" zal doen ontdekken

Ervaringen

presentator

Presentator in "De Bumba-show" in Plopsaland De Panne

entertainer

Entertainment manager bij TUI in Griekenland, Spanje en in België

Sinterklaasanimatie

Sinterklaas op verschillende events en feesten

Animatie op event

Acteur tijdens "Arte Vocale" op Gentse Feesten