Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonie

Samen met jullie werken wij de gedroomde huwelijksceremonie uit en begeleiden jullie tijdens de ceremonie zodat het echt de mooiste dag van jullie leven is. 

 

Jullie hebben reeds een idee voor de ceremonie maar zoeken iemand die alles tot een mooi geheel kan maken? Of gewoon iemand die de hele ceremonie aan elkaar kan praten? Of zoeken jullie  hulp bij het schrijven van het idee?   

Dan zijn jullie hier aan het perfecte adres. Wij verzorgen graag jullie volledige ceremonie en werken die samen met jullie uit zodat alles volgens jullie wens loopt.

 

Wij verzorgen jullie volledige ceremonie en zorgen indien gewenst ook voor het filmen van de ceremonie, live zang en muziek en het uitwerken van het volledige verhaal.

 

Tijdens ons eerste gesprek overlopen we samen de mogelijkheden en luister ik vooral naar jullie gedachten, wensen en verwachtingen,  Daarna gaan we samen aan de slag en creert Injabulo-Events op basis van jullie input een verhaal binnen de ceremonie dat gelinkt is aan de manier waarop jullie elkaar leren kennen hebben,  waar jullie elkaar leren kennen hebben,...

 

U merkt het, wij plaatsen jullie centraal om er de perfecte dag van te maken.

 

Gedurende het volledige proces worden jullie mee betrokken in de ontwikkeling om zo tot een volledig afgewerkte ceremonie te komen op de dag van jullie huwelijk.


Ontdek onze verschillende formules, gaande van de ondersteuning bij het ontwikkelen, bij het schrijven of de volledige begeleiding van de ceremonie hier

 

De ceremonie kan steeds ook uitgebreid worden met live muziek van Tom & Lies,  2 rasartiesten die uw favoriete nummers brengen in een serene, romantische setting, live begeleid op piano.

 

Tevens kunt u via ons de volledige ceremonie laten vastleggen op video om zo telken opnieuw terug te kunnen grijpen naar de emoties van de mooiste dag van jullie even

 

Alles is bespreekbaar en kan volgens jullie budget en mogelijkheden.  Want elk koppel moet de mooiste dag van zijn leven kunnen beleven zoals zij dat willen aan de prijs die zij willen

 

Meer info?  contacteer ons gerust via onderstaand formulier en ontvang een op maat gemaakt offerte.

Of neem een kijkje naar de verschillende formules

huwelijskceremonie
huwelijksfotograaf
trouwceremonie
ceremoniespreker
presentator
Huwelijks ceremonie
 
 
 
 
randanimatie

Nog op zoek naar de ideale DJ voor uw huwelijksfeest?

Den Dans Vloer geniet alvast onze voorkeur

fotografie, huwelijksfotograaf

Leg uw huwelijksfeest vast en bewaar het als een onvergetelijke herinnering.

Video's in HD, prachtig afgewerkt en gemonteerd