Sinterklaasshow

Sinterklaas show

 

Combineer het Sinterklaas bezoek met een van onze grappige en spannende shows  en vervolledig uw Sinterklaasfeest tot een onvergetelijk moment.

in onze show is steeds een aansluitend bezoek van de Sint voorzien. Indien gewenst kan ook de show geboekt worden als u reeds uw eigen Sinterklaas ter beschikking hebt.

Indien er meer dan 50 kinderen aanwezig zijn dient een geluidsinstallatie met 2 headset microfoons voorzien te worden. 

Deze kan voorzien worden op de offerte door Injabulo-Events of wordt geregeld door de organisatie.


Show " Het avontuur van Kapitein Zwartneus"

Show van ongeveer 1u


Een gevaarlijke piraat heeft het boek van de Sint gestolen en geeft het enkel terug aan de kinderen als ze slagen in de verschillende opdrachten. Slagen de kinderen er in om, samen met onze Piet, om de opdrachten tot een goed einde te brengen en het boek terug te winnen?  

En wat is de rol van de Foppiet in dit hele verhaal? Een spannend en grappig verhaal dat de kids klaarstoomt voor de aankomst van de Sint. 

Show " De leerling Piet"

Show van ongeveer 1u


Al jaren is de Pret Piet de leukste en grappigste van alle Pieten. Dit jaar is er echter een nieuwe leerling op de Pietenschool die volgens de Sint minstens even, of zelfs grappiger is dan Pret Piet.  


De leerling dient enkel nog te slagen in zijn Pietenexamen om officieel toe te treden tot het Pietenteam.  Slaagt hij in zijn examen? of steekt Pretpiet er toch een stokje voor?