Sinterklaas

Sinterklaasanimaties

Injabulo-Events garandeert een professionele Sinterklaas ervaring met aandacht voor de beleving van de kinderen.

Elk jaar opnieuw kijken vele kinderen reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Bent u op zoek naar een Sinterklaas bezoek op uw bedrijf of vereniging? Of bent u op zoek naar een komische Sinterklaasshow? Wij helpen u graag op weg en creëren een volledig op maat gemaakt programma voor uw Sinterklaasfeest.   

Met de grootste zorg en voorbereiding zorgt Injabulo-Events steeds voor de leuke en realistische beleving voor de aanwezige kinderen.   

Bij ons kunt u steeds terecht voor:


  • Acte de présence Sint en Piet
  • Sinterklaasshows
  • Persoonlijke videoboodschappen Sint
  • Intrede Sinterklaas


Contacteer ons voor meer informatie of een offerte:

info@injabulo-events.be

Waarom Injabulo-Events?


WIj zijn steeds op de hoogte van de nieuwste Sinterklaastrends en volgen zoveel mogelijk programma's en nieuws over de Sint zodat we steeds weten waar de kinderen over praten. Weet u op voorhand wie de aanwezige kinderen zullen zijn? De Sint schrijft graag alle informatie over de kinderen met de hand over in het grote boek zodat hij dit live kan voorlezen tijdens het bezoek. Onze medewerkers hebben trouwens allemaal ervaring in Improvisatietheater en spelen daardoor steeds perfect in op elke situatie. Zo zorgen wij er telkens voor dat onze Sinterklaasanimaties onvergetelijk zijn voor de aanwezige kinderen.

Ontdek onze mogelijkheden

Sinterklaasbezoek en intrede

Nodig de Sint en Pieten uit op uw feest of event. Wij zorgen voor het volledige bezoek of de plechtige intrede van Sinterklaas en zijn pieten

Sinterklaasshow

Waardeer uw Sinterklaasfeest op met een van onze komische shows. Deze shows zijn de ideale opwarmer voor het bezoek van de Sint aan uw bedrijf, vereniging of school  

Persoonlijke videoboodschappen

De Sint neemt, vanop zijn kantoor, persoonlijke boodschappen op voor de kinderen in uw bedrijf of vereniging.