Educatief theater

Bent u op zoek naar een workshop die helemaal aansluit bij de wensen en noden van uw personeel? Of die helemaal specifiek gericht is op de sector waarin u werkzaam bent?  

 

Dan is dit educatief theater wat u zoekt. Tijdens ons educatief theater komen onze acteurs bij u langs en spelen ze een aantal situaties die gericht zijn op uw leefwereld of noden, steeds met een psychosociale insteek. De aanwezigen kijken toe en mogen nadien een van de spelers vervangen om zo op een educatieve manier te zoeken naar de juiste aanpak van de situatie.  

Met een gevoel voor humor maken we zo moeilijke thema's bespreekbaar

 

Deze workshops zijn ideaal voor middelbare scholen (zowel leerlingen als leerkrachten), overheidsinstanties, dienstencentra, bedrijven uit de sociale sector, rust- en verzorgingstehuizen, kinderopvang, ...

 

Door de ludieke aanpak zal een gesprek ontstaan tussen de aanwezigen en wordt een open forum gecreëerd waar veel bekommernissen die zich op de werkvloer ontwikkelen bespreekbaar worden.  

 

Door de interactie en het zelf meespelen word ook bij de "leerlingen" de geest aangespoort om zelf mee te denken naar oplossingen of de juiste manier van aanpakken.  

 

De stukken en situaties kunnen steeds op maat van uw bedrijf of vereniging ontwikkeld worden, rond elk thema dat u bespreekbaar wilt maken.  Steeds samengesteld door een psychologe die ook de sessies zal leiden, en het gesprek zal aanmoedigen.   

 

thema's die reeds uitgewerkt en ter beschikking zijn

  • Rouw
  • Diversiteit
  • Dementie
  • KOPP-Kinderen: kinderen van ouders met psychische problemen
  • Drugs
  • Omgaan met klanten
  • Leiding en feedback geven

 

Al onze prijzen zijn exclusief 6% BTW en een KM-vergoeding van €0.35/km vanuit Oostende

Workshops voor bedrijven
educatieve workshops
psycho-sociaal

Educatief theater voor bedrijven, verenigingen en scholen

Educatief meespeeltheater op thema

inclusief bespreking vooraf, workshop en begeleiding gedurende 2 à 2,5 uur

 

3 medewerkers van Injabulo-Events komen bij u langs om de situaties te spelen, herspelen en evalueren onder psychologische begeleiding.  Voor groepen van 20 tot maximum 120 personen.   

€ 575