Burn-out Retreat

Burn out detox retreat

Ervaar jij ook de gevolgen van een Burn-out? Ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Professionele psychologische begeleiding


Edwina Poppe - Klinisch psychologe


  • Master Klinische Psychologieenmaster Gezondheidsvoorlichting en -bevordering(UGent)

  • Therapieopleiding Experiëntiële en Ontwikkelingsgerichte therapie en meerdere bijscholingen rond stress en burn-out

  • Specialisatie:kortdurende therapievoorstress, burn-out,angst, depressie en relatieproblemen

  • Doelgroep: volwassenen

  • 12 jaar ervaring als Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut.

  • Subsidieproject gekregen van Kris Peeters voor haar innovatieve geïntegreerde aanpakrond de preventie en behandeling van burn-out (http://www.krispeeters.be/portfolio/pilootproject-tegen-burn-out-50-bedrijven)

  • Naast haar werk als voltijds zelfstandig psycholoog werkt ze als vrijwilliger bij North Seal Teamvoor de zeehondenbescherming

Burn-out Detox retreat


Je zag het mogelijk al bij VTM, steeds meer en meer mensen kampen met een burn-out of burn-in. Ze hebben chronische symptomen die vragen om even in een andere context te vertoeven en, met psychologische begeleiding, alles op een rijtje te kunnen zetten om er zo opnieuw bovenop te komen. Doordat hier geen gegronde oplossingen voor aangeboden worden moeten mensen soms noodgedwongen opgenomen worden in een ziekenhuis. Dat dit geen perfect omgeving is om jezelf beter te voelen is duidelijk.

aarom zijn we verheugd te kunnen melden dat Dyne Force jullie graag meeneemt op een Burn-out Detox week in Oostende.
In samenwerking met Injabulo-Events bieden we een programma aan waarin groepssessies rond burn-out afgewisseld worden met ontspannende activiteiten ter gedragsactitvatie. Daarnaast kan je genieten van ontspanning en vrije tijd om even weg van huis te genieten van het strand en de zee terwijl je begeleid wordt door mezelf en Dimitri van Injabulo-events. Voor de prijs van 8u groepstherapie krijgt u er het verblijf, de workshops en volpension maaltijden in het hotel bovenop! Vayamundo bevindt zich trouwens op de dijk met zicht op zee en biedt een ruime waaier aan activiteiten in het hotel en in de buurt aan. U kunt er tevens gratis genieten van het zwembad en fitness en is er een Wellness aanwezig.
Om de retreat te kunnen garanderen en het effect van de groepstherapie te optimaliseren is een minimum van 6 en een maximum van 10 deelnemers vooropgesteld.

Contacteer ons voor meer info

 
 
 
 

BOOK A TOUR