Bezoek Sinterklaas

Bezoek Sinterklaas en Pieten

 

Als kind keken we allemaal uit naar die periode van het jaar waarin Sinterklaas in het land aankwam. Stiekem hoopten we om de Sint te kunnen zien bij het bezoek aan de supermarkt of zelfs zomaar op straat.   

 

Wenst u met uw bedrijf of verenging zo'n moment te creëeren voor de kinderen? Dan helpen wij u graag met een bezoek van onze professionele Sinterklaas en Piet(en).   

Steeds op en top voorbereid en tot in de puntjes verzorgd wordt onze Sint vergezeld van 1 of meerdere grappige Pieten die graag de tijd nemen om alle kinderen persoonlijk aan te spreken en de nodige aandacht te geven.

 

Wenst u dit alles vast te leggen?  Onze Foto- en Videopiet komt graag met de Sint mee om de mooiste foto's of video's te maken. Indien gewenst kunnen wij onze eigen troon meebrengen, waarop de Sint plaats kan nemen.

 

Al onze prijzen zijn exclusief 6% BTW en een KM-vergoeding van €0.35/km vanuit Oostende

Bezoek van Sinterklaas en Pieten

€ 175

Standaard bezoek - 1u

Bezoek van 1u met 1 Zwarte Piet


Acte de présence van Sinterklaas en 1 Piet op uw bedrijf, event of in uw zaak. Sinterklaas neemt de tijd om met alle kinderen op de foto te gaan of loopt rond in de zaak of op het event om de kinderen aan te spreken, alles volgens afspraak met u.   

Extra uur

Prijs per extra uur van het standaard bezoek

€ 100

€ 75

Extra Piet

Prijs per extra Piet/u bij het standaard bezoekFoto- en Videopiet

Extra Piet die ook foto's en of video's maakt


Onze professionele Foto- en Videopiet maakt de mooiste foto's en video's van het bezoek van de Sint.   U krijgt deze achteraf allemaal ter beschikking en zijn vrij voor gebruik.  De video zal steeds professioneel gemonteerd worden met eventuele toevoeging van uw bedrijfslogo of -info

Op aanvraag

Sinterklaasbezoek